Wie zijn wij

Hulzebosch Bouw B.V. is een zelfstandig familiebedrijf en al jarenlang een begrip als regionaal bouwbedrijf met een platte organisatiestructuur, korte lijnen en een no-nonsens mentaliteit. Hulzebosch Bouw B.V. heeft veel facetten in eigen huis zoals een (3D)-tekenwerk, calculatie, werkvoorbereiding en vakbekwame zelfstandig werkende timmerlieden.

Tevens beschikt Hulzebosch Bouw over een eigen timmerfabriek waarin veel prefab onderdelen voor een bouwproject gemaakt worden. Zoals bijvoorbeeld prefab dak elementen, houtskeletbouw wanden, kozijnen en trappen. Dit alles maakt dat wij snel en efficiënt kunnen inspringen op de wensen van onze opdrachtgevers. Bouwen of verbouwen zijn intensieve projecten.

Hulzebosch bouw heeft jarenlange ervaring zodat we u bij dit gehele proces kunnen begeleiden. We bespreken uw wensen en eisen; laten de mogelijkheden zien en voorzien u van advies. U kunt niet alleen rekenen op echte vakmensen voor de daadwerkelijke bouw, indien gewenst maken wij voor u de bouwtekening en helpen wij bij het aanvragen van de vergunningen. We stellen een heldere offerte op en een duidelijke planning. Doordat wij veelal samenwerken met vaste onderaannemers, zoals grondwerkers, installateurs, metselaars en stukadoors is het voor ons mogelijk om hoge kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Door korte lijnen in de organisatie en met de betrokken onderaannemers verloopt het bouwproces overzichtelijk en kunt u als opdrachtgever rekenen op onze kwaliteit!